Over T4Q

Time for quality, een nieuwe benadering van wonen voor de 65-plusser.

Time for Quality is een ambitieuze dienstverlener en bundelt zijn jarenlange ervaring in de dienst- en zorgverlening met een nieuwe benadering van wonen.

Time for Quality gaat steeds op zoek naar projecten met een unieke of centrale ligging. Bij de bouw en inrichting wordt specifieke aandacht besteed aan de toegankelijkheid en het gebruikscomfort, wij streven naar een comfortabele woonomgeving waar de 65-plusser onafhankelijk en zelfstandig kan wonen.

Time for quality, kwaliteitsvol en zorgeloos wonen

Time for Quality streeft naar kwaliteitsvol en zorgeloos wonen voor de 65-plusser. Time for Quality beheert haar residenties vanuit de visie “levensbestendig wonen” en realiseert dit door een uitgebreide service op vlak van wonen, lifestyle, dienstverlening en zorg op maat.

Wonen met Time for Quality is kiezen voor een zekere levensstijl. Dankzij onze dienstverlening op maat kan u in de flat blijven wonen, ook indien de zorgbehoevendheid toeneemt. Verhuizen wordt, behoudens uitzonderlijke omstandigheden, overbodig!

T4Q-TEAM

Time for Quality beschikt over een team dynamische en gedreven medewerkers met specialisaties op volgende terreinen:

  • Wetgeving en regelgeving
  • Projectbegeleiding
  • Design en inrichting
  • Commercieel beleid
  • Klantenrelaties, competentie woonadviseurs en woonconsulenten
  • Syndic met exclusief aanspreekpunt voor eigenaars

Met dienstverlener Time for Quality heeft u ervaring in huis! Dienst- en zorgverlening worden naadloos geïmplementeerd in een nieuwe benadering van wonen voor de 65-plusser.

T4Q Ambassadeurs!

Om zijn diverse concepten uit te werken en te realiseren wordt T4Q ondersteund door vier gedegen ambassadeurs:

Dominique Verté, Prof. in de Sociale gerontologie VU Brussel

 Verhuizen betekent: een nieuwe thuis. En waarom verhuizen we? Toch om het beter te hebben, niet? Voor Time for Quality is “levensbestendig wonen” een must. De dienstverlening maar zeker ook de woonst moet aanpasbaar zijn aan de wensen en noden van de bewoner. En daar is kennis voor nodig!

Prof. Dominique Verté is expert en stuwende kracht achter tal van studies rond ouderenbehoeftenonderzoeken. Prof. Verté is dan ook de meest uitgelezen man om ons te ondersteunen bij het telkens op punt stellen van een excellente service naar senioren.

Robert Van Landeghem, chef-kok van sterrenrestaurant “Michel”

Onze voeding is een primaire behoefte, ze moet in de eerste plaats de essentiële voedingsstoffen aanleveren dat ons lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Voeding moet dan ook gevarieerd en evenwichtig zijn. Maar, laten we eerlijk zijn, als we denken aan voeding dan denken we aan lekker eten en gezelligheid.

Net omdat we aan al deze aspecten willen voldoen laten we ons hierbij ondersteunen door chef-kok Robert Van Landeghem voor wie gastronomie een passie is.

Marijn Devalck, zanger en acteur

Is het leven één groot feest? Misschien niet maar mooie momenten zijn momenten die we koesteren. En waarom zouden we dan niet kiezen om zoveel mogelijk mooie momenten te beleven?

Genieten van het leven is één van de uitgangspunten van Time for Quality, en wie kan ons daar beter bij ondersteunen dan levensgenieter Marijn Devalck?

Ariël Jacobs, gewezen voetbalcoach

“Gezond en fit blijven” is, een werkwoord. Het is een werkwoord dat resulteert in een goed gevoel en ons lichaam energie geeft. Sporten doe je ook met je verstand, we moeten rekening houden met onze capaciteiten en eventuele beperkingen. Soms sporten we ook om onze motoriek te verbeteren en hebben we net dat duwtje in de rug nodig, dat beetje motivatie om door te zetten. Bij Time for Quality kan u dan ook beroep doen op de hulp van een personal coach en dit alles onder het toeziend oog van Ariël Jacobs, gewezen coach van diverse topclubs oa Anderlecht.

Bent u op zoek naar de dienstverlener die het verschil maakt, contacteer ons vrijblijvend.

Over T4Q