RESIDENTIE
CUST’O

ASSISTENTIEWONINGEN
IN OOSTDUINKERKE

058 77 00 48
0468 47 21 66
info@residentiecusto.be

OVER CUST’O

Residentie Cust’O biedt mooie eigentijdse flats in hartje Oostduinkerke en staat voor zorgeloos & comfortabel wonen. Cust’O is uniek aan de kust.

De hoogwaardige architectuur gecombineerd met luxueuze faciliteiten en de centrale ligging maken dit project uniek aan de Belgische kust.
De panoramische uitzichten betoveren en doen genieten.

Cust’O is een nieuw woonproject waar leven synoniem staat met beleven.

THUIS

In Residentie Cust’O is het aangenaam en veilig wonen. U woont niet alleen samen met leeftijdsgenoten, u woont ook samen met mensen met dezelfde levensverwachting. Mensen die net zoals u willen genieten.

De residentie is uitgerust met een toegangscontrolesysteem. Alle flats en gemeenschappelijke ruimten zijn uitgerust met een oproepsysteem. In de flat kan u hulp inroepen vanuit de woonruimte, de slaapkamer, de badkamer en het toilet.

Verder geniet u in Residentie Cust’O van een wellness- en fitnessruimte. Culinair genieten doet u in het restaurant, terwijl u vrienden en familie ontmoet in de bibliotheek, loung of polyvalente ruimte. Zelfs een potje petanque is mogelijk!

DIENSTEN

Residentie Cust’O staat voor zorgeloos en comfortabel wonen en dit dankzij
de dienstverlening op maat. U kan gebruik maken van een uitgebreide basisdienstverlening. In samenspraak met de woonadviseur kan u de dienstverlening uitbreiden naargelang uw wensen en noden. Dankzij onze samenwerking met zorgverleners uit de omgeving kan u rekenen op 24/24u permanentie. U houdt hierbij de regie in eigen handen, u beslist van welke faciliteiten en bijkomende dienstverlening u gebruik maakt.

UITSTEKENDE LOCATIE

Dankzij de centrale ligging in Oostduinkerke, bij de kruising Koning Albert I laan en de Leopold II laan, ligt alles op wandelafstand. Naast de lokale supermarkt en op 40 meter van de zee, heerlijk…

Ook de vernieuwde tram- en bushalte zijn op wandelafstand. Oostduinkerke heeft zo veel te bieden.

Kortom: een kustgemeente met een zee van mogelijkheden. Cultuur, sport en ontspanning. Voor jong en oud. Voor nu en later.

Residentie Cust’O
Albert I Laan 56B
8670 Oostduinkerke

NIEUWTJES

Happy people

Marina en Willy

Reportage Cust’O

Mireille en Eric

Julia en Raymond