RESIDENTIE
DE ARK

ASSISTENTIEWONINGEN
IN LEUVEN

016 41 87 01
info@residentiedeark.be

OVER DE ARK

Residentie De Ark maakt deel uit van de wijk Tweewaters aan de Vaartkom.
Deze Leuvense wijk combineert water met groene ruimte, mooie architectuur en unieke uitzichten.

In de Ark zijn volgende faciliteiten voorzien:

  • een ontmoetingsruimte met zonneterras
  • lounge/bibliotheek met wifi
  • fitness
  • een gemeenschappelijke wasplaats
  • ondergrondse parking
  • fietsenberging
  • bromfietsenberging (eventueel met oplaadpunt)
  • en thuisleveringskasten

THUIS

In residentie De Ark is het aangenaam en veilig wonen. U woont niet alleen samen met leeftijdsgenoten, u woont ook samen met mensen met dezelfde levensverwachtingen: mensen die net als u willen genieten.

In De Ark heeft u alles binnen handbereik. Op wandelafstand vindt u een kwalitatieve buurtwinkel, een huisartsenpraktijk, een medishop, een schoonheidssalon, een kapper etc.

Ook aan uw veiligheid werd gedacht: elke assistentiewoning beschikt over een parlofoonsysteem en is aangesloten op het centraal gebouw- en veiligheidsbeheersysteem (inclusief camerabewaking en toegangscontrole).

Als bewoner beschikt u over slechts één sleutel (one-key access) waarmee u de gemeenschappelijke deuren alsook uw privé-deur opent. De residentie is volledig toegankelijk voor andersvaliden.

DIENSTEN

Residentie De Ark staat voor zorgeloos en comfortabel wonen en dit dankzij de dienstverlening op maat! De dienstverlening vertrekt vanuit de visie “levensbestendig wonen”.

De woonadviseur is er om al uw vragen rond wonen, dienstverlening en zorg te beantwoorden, coördineert het uitgebreid gamma aan diensten en stemt deze af op uw wensen.
U houdt hierbij de regie in eigen handen, u beslist van welke faciliteiten en bijkomende diensten u gebruikt maakt.

De inwonende medewerker is een aanspreekpunt en staat in voor de noodoproepinterventie, het oplossen van kleine probleempjes in de appartementen en alle andere vragen die u zou hebben.

UITSTEKENDE LOCATIE

De erkende assistentiewoningen van De Ark liggen in het zuidelijke deel van de autovrije stadswijk Tweewaters, aan de Vaartkom in Leuven. De stadswijk Tweewaters bestaat voor 70% uit openbare ruimte waaronder pleinen en parken. De Ark ademt die openbare ruimte: het gebouw grenst onmiddellijk aan de Dijle en het park, ideaal voor een rustgevende wandeling langs het kabbelende water.

Verder maakt u gebruik van verademende fietspaden en uiterst korte wandelverbindingen richting station en het stadscentrum. De nieuwe brug over de Dijle brengt het bruisende stadsleven dichtbij voor wandelaars en fietsers.

Residentie De Ark
Stapelhuisplein 3
3000 Leuven

NIEUWTJES

Happy people

Lut

Robert

Olga

Robert