RESIDENTIE
DE MAALBEEK

ASSISTENTIEWONINGEN
IN GRIMBERGEN

02 309 43 74
0486 02 85 73
info@residentiedemaalbeek.be

OVER DE MAALBEEK

De 54 assistentieflats van Residentie De Maalbeek werden ingericht met het oog op uw comfort. In De Maalbeek vormen comfort en veilig wonen het uitgangspunt.
De flats zijn afgewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

De indeling van de woningen is goed doordacht en garandeert een intens wooncomfort.
De flats in Residentie De Maalbeek zijn aangepast aan uw huidige en toekomstige noden en voldoen zodat u veel langer zelfstandig kan wonen.

THUIS

In Residentie De Maalbeek is het aangenaam en veilig wonen. Elke assistentieflat kan ingericht worden met eigen meubels en kan u laten verfraaien naar eigen smaak. In uw flat geniet u van alle privacy maar u zal zich hier niet eenzaam voelen.

De vele gemeenschappelijke ruimtes nodigen uit om samen met buren, familie en vrienden gezellig samen te zijn. Daarnaast zorgt de woonadviseur voor activiteiten voor alle residenten.

De residentie beschikt in alle gemeenschappelijke delen en in de flat over een noodsysteem. Wonen in Residentie De Maalbeek is kiezen voor een bepaalde levensstijl. Het is thuiskomen en genieten van het leven.

DIENSTEN

In Residentie De Maalbeek komt u zorgeloos en comfortabel wonen. U geniet er van een waaier diensten op maat zoals verpleging, pedicure, kapper, wassalon, poetsdienst, fitnessruimte, etc. U kan zelfs gebruik maken van de medicatieservice.
De attente inwonende woonadviseur is steeds beschikbaar voor hulp.

In het gezellige Clubhouse kan u een boek lezen, een film meepikken, een gesprek aangaan met mederesidenten of samenzijn met uw familie en vrienden of gewoon meedoen met de activiteiten die georganiseerd worden. Sfeer en gezelligheid staan er centraal.

De prachtige tuin nodigt uit tot wandelen of rustig genieten op een bank.
Tijdens de mooie dagen is het er aangenaam vertoeven. Alles staat ter beschikking. U kiest zelf van welke diensten u gebruik maakt of niet.

UITSTEKENDE LOCATIE

Residentie De Maalbeek bevindt zich in Grimbergen, de Parel van Brabant. De residentie ligt dicht bij het centrum zodat u steeds alle nodige winkels binnen handbereik hebt. U geniet van wandel- en fietsroutes in de onmiddellijke omgeving.

Er valt heel wat te beleven in de buurt. Zo kan u steeds een bezoek brengen aan de mooie abdij, de molens en musea, het kasteel, Volkssterrenwacht Mira, etc. Bovendien valt er in Grimbergen steeds wat te beleven zoals de welgekende Sint-Servaasommegang,

Met het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen in de onmiddellijk omgeving heeft Residentie De Maalbeek zelfs nog meer te bieden.

Residentie De Maalbeek
Brusselsesteenweg 37
1850 Grimbergen

NIEUWTJES

Happy people

Anna

Marie Therese

Pierrot

Cecilia

Guillaume