RESIDENTIE
CYPRES

ASSISTENTIEWONINGEN
IN KNOKKE

050 89 28 86
0488 92 65 02
info@residentiecypres.be

OVER CYPRES

Aan de kust wonen staat garant voor rust en genieten. En in hartje Knokke geniet u met de grote ‘G’. De assistentiewoningen van Residentie Cypres, op een boogscheut van de Lippenslaan, bieden het nodige comfort zodat u perfect zelfstandig kan wonen met hulp binnen handbereik.

In Residentie Cypres anticiperen we op uw toekomst. Onze flats laten u toe uw leven in alle onafhankelijkheid te plannen. U bent volledig vrij om uw dag in te delen zoals u het wenst. U bepaalt zelf hoe druk uw agenda is.

U verblijft in een aangenaam en modern kader dat perfect beantwoordt aan uw verwachtingen en wensen.

THUIS

In uw appartement geniet u van privacy en rust als u er behoeft aan hebt.

In Residentie Cypres combineert u de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning met de mogelijkheid een beroep te kunnen doen op service.

In uw appartement geniet u van alle huishoudelijk comfort van het hoogste niveau.

DIENSTEN

Naast de basisdienstverlening kan u naargelang uw wensen en noden gebruik maken van een breed aanbod in dienstverlening. Zorg op maat staat hier centraal.
U bepaalt zelf hoeveel hulp u wil.
Neemt u nood aan zorg in de toekomst toe? Dan nemen we graag de tijd om samen met u te bepalen van welke diensten u verder gebruik wil maken.

Dankzij deze uitmuntende zorggarantie kan u in Residentie Cypres zelfstandig blijven wonen, met alle comfort voor handen. Verhuizen wordt, behoudens uitzonderlijke omstandigheden, overbodig. Residentie Cypres biedt de oplossing voor wie nu reeds denkt aan later.

UITSTEKENDE LOCATIE

Residentie Cypres bevindt zich op een boogscheut van de Lippenslaan, de winkelstraat van het bruisende en mondaine Knokke. U woont vlakbij het station, de tramhalte, het strand, de golfclub en zoveel meer.

De residentie ligt in een residentiële en aangename buurt met onmiddellijke beschikbaarheid van alle faciliteiten. We kozen deze locatie zorgvuldig uit zodat onze bewoners genieten van de mondaine badstad met haar winkels enerzijds, en de rust van de zee anderzijds.

Perfect voor unieke momenten met uw familie, vrienden en medebewoners.

Residentie Cypres
Sportlaan 6
8300 Knokke-Heist

NIEUWTJES

Happy people

Luc

Yvonne