RESIDENTIE
‘T ZOUT

ASSISTENTIEWONINGEN
IN KOKSIJDE

058 77 00 49
0489 77 88 45
info@residentietzout.be

OVER ‘T ZOUT

In de assistentiewoningen van Residentie ’t Zout geniet u elke dag van een onbekommerd vakantiegevoel. In het charmante Sint-Idesbald bij Koksijde komt u helemaal tot rust.

In Residentie ’t Zout woont u zelfstandig en kan u toch beroep doen op de nodige bijstand.
De moderne architectuur, subliem afgewerkte flats en ruime terrassen bieden het nodige comfort. Reken daarbij de fitnessruimte, brasserie en een uitgebreid pakket van diensten, en u vindt uw perfecte woonplaats voor vandaag en morgen.

THUIS

Residentie ’t Zout combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning en de zorgt op maat voor senioren. U kan er rekenen op hulp en zorg indien u dat nodig acht.

Bovendien ervaart u elke dag een vakantiegevoel dankzij de unieke ligging van Residentie ’t Zout aan de kust. De flats zijn luxueus afgewerkt met oog voor elk detail. Kwalitatieve materialen, aandacht voor veiligheid, akoestiek en uitstekende energieprestaties. Deze unieke residentie straalt een zeer mooie tijdloze klasse uit en heeft een prachtig uitzicht op het groen.

Geniet dagelijks van het prachtige buitenterras van de tearoom. Ontspan in de saunaruimte of laat u coachen in de volledig uitgeruste fitnessruimte. U kan ook steeds deelnemen aan het uitgebreide animatieprogramma. Er valt altijd wat te beleven in Residentie ’t Zout.

DIENSTEN

In residentie ’t Zout geniet u van een kwalitatieve zorg-en dienstverlening, perfect aangepast aan uw noden en wensen. De residentie levert een uitgebreide service op vlak van wonen, dienstverlening en zorg op maat. Zowel intern als extern staan medewerkers paraat om een antwoord te bieden op uw vragen. U kan beroep doen op een bijkomende dienstverlening zoals poetshulp, was- en strijkdienst, warme maaltijden, boodschappendienst, herstellingsdienst, etc.

Elke flat is uitgerust met een noodoproepsysteem waarbij u via een spreek- en luisterverbinding in contact komt met een medewerker.

UITSTEKENDE LOCATIE

’t Zout is perfect gelegen, op 200 meter van het strand en het centrum van Sint-Idesbald. U geniet hier van natuur, cultuur en culinaire geneugten. De zee, het strand en de duinen bieden u elk uur, elke dag en elk seizoen een weergaloos decor om in te relaxen, wandelen, fietsen en genieten.

Met in de buurt tal van culturele trekpleisters zoals Casino Koksijde, het Paul Delvaux Museum, het Abdijmuseum Ter Duinen en NAVIGO verveelt u zich geen moment. En ook wie graag shopt, weet in deze buurt waarheen. Koksijde bulkt van de gezellige boetieks en exclusieve winkels.

Residentie ‘t Zout
Koninginnelaan 100
Sint-Idesbald

Happy people

Bie

Jean Pierre