RESIDENTIE
VIVID+

ASSISTENTIEWONINGEN
IN LEUVEN

0489 77 81 56
info@residentievivid.be

OVER VIVID+

VIVID+ is een iconisch project dat 55 erkende assistentiewoningen op de site Tweewater in Leuven aanbiedt. Deze groene en rustige omgeving bevindt zich op wandelafstand van Leuven station en vlakbij de E314, wat betekent dat je in minder dan tien minuten het centrum van Leuven kan bereiken. VIVID+ garandeert een zorgeloze toekomst voor jou en je dierbaren.

Naast de prettige appartementen heeft VIVID+ nog zoveel meer te bieden. De nieuwe en erkende assistentiewoningen zijn zeer gunstig gelegen, zeker voor wie al een dagje ouder wordt. Winkels, openbaar vervoer, het cultureel centrum en de wekelijkse markt bevinden zich allemaal op wandelafstand. Heerlijk voor wie graag de beentjes strekt.

Eens terug thuis kan je weer volop genieten van de rustige groene omgeving, waardoor je het rumoer van de levendige studentenstad achter je laat.

THUIS

De luxueuze assistentiewoningen hebben verschillende indelingen en oppervlaktes van 58m² tot 122m². De moderne appartementen zijn zowel geschikt voor alleenstaanden en koppels die van de rust en de zorgverlening kunnen genieten.

Zijn de glazen schuifpanelen van VIVID+ je al opgevallen?
De erkende assistentiewoningen zijn zodanig ontworpen dat je optimaal kan genieten van de lichtinval en het prachtige zicht op het park.

De ruime terrassen kunnen met de glazen schuifpanelen afgeschermd worden. De bewoners kiezen niet alleen hoe ze de schermen plaatsen, ze kunnen ook nog eens de kleur ervan aanpassen.

Zo geniet je altijd van een frisse look en ziet de gevel er op elk moment van de dag anders uit. Dit geeft een extra plus aan het karakter van het gebouw.

DIENSTEN

Het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk dankzij de bredere gangen en deuropeningen.
De woningen beschikken over een gemeenschappelijk ontmoetingsruimte waar je vrienden en familie kan ontvangen.

De woonassistentie staat steeds voor jullie klaar voor vragen en coördinatie van mogelijke diensten.

Ingeval van een noodsituatie is er steeds garantie op crisiszorg en overbruggingszorg (tijdelijke, aangepaste zorg). 24/7 bereikbaarheid voor noodgevallen om een zorgeloze toekomst te garanderen.

Je hebt inspraak in de dagelijkse werking via de bewonersraad.

UITSTEKENDE LOCATIE

De assistentiewoningen van VIVID+ liggen op een ideale locatie voor wie vande drukte van de bruisende studentenstad wil ontsnappen.
Het hart van de stad is op nog geen tien minuten wandelen bereikbaar via één van de drie bruggen over het water. Supermarkten, apotheek, en het station zijn op wandelafstand te vinden.

Leuven is een bruisende stad met een prachtig verleden en een beloftevolle toekomst.
Een drankje op de Oude Markt klinkt voor jong en oud als muziek in de oren,zeker als je het combineert met een wandeling door het park of de stad.

Wie van het centrum van Leuven naar de Vaartkom wandelt, doorkruist het toekomstige park Tweewaters. Aan de rand van dat park zie je de woningen van VIVID+.
Onze assistentiewoningen bevinden zich dus pal aan het groen: een prettig verblijf waar de bewoners helemaal tot rust kunnen komen.

Vivid+
De Drie Kreeften 7
3000 Leuven

NIEUWTJES

Happy people

Mieke