RESIDENTIE
RIVERPARK

ASSISTENTIEWONINGEN
IN VILVOORDE

NU TIJDELIJK INTERESSANTE INSTAPVOORWAARDEN

02 896 49 65
info@residentieriverpark.be

OVER RIVERPARK

Residentie Riverpark biedt ruime, eigentijdse assistentiewoningen aan nabij het centrum van Vilvoorde. Het gehele complex is gebouwd met het oog op maximaal comfort door gebruik van de nieuwste materialen en een kwaliteitsvolle afwerking. 

De indeling van de woningen in Riverpark zijn aangepast aan de huidige en toekomstige noden van senioren. Elke woning beschikt over een ruim terras en garandeert een intens wooncomfort. Wonen in riverpark is daarom kiezen voor comfort en veiligheid.

Residentie Riverpark is uitgerust met een toegangscontrolesysteem via parlofoon dat opnieuw de veiligheid van de bewoners waarborgt. Daarnaast zijn alle woningen en gemeenschappelijke ruimten toegankelijk voor andersvaliden.

De gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met bar en aanpalend zonneterras bieden een panoramisch zicht op het groene “Tuchthuiscomplex”. Hier kan u rustig genieten van gezellig samenzijn met mederesidenten, familie en vrienden. Tijdens de middag kan u bij ons terecht voor een maaltijd in het restaurant. Riverpark beschikt daarnaast ook over een fitnessruimte waar u kan sporten op maat.

THUIS

Een thuis is geen thuis zonder het warme gezelschap van anderen. In onze gemeenschappelijke ruimten of gezellige bar, met panoramisch zicht op de Zenne, kan u terecht voor een goed gesprek met mederesidenten. Tevens organiseren wij activiteiten, zowel binnens- als buitenshuis, die de nodige afwisseling bieden. Kortom, in Residentie Riverpark is er geen gebrek aan sociaal contact!

DIENSTEN

Dankzij onze dienstverlening op maat is wonen in Residentie Riverpark kiezen voor veiligheid, comfort en gelukkig zijn. Deze dienstverlening vertrekt vanuit de visie “levensbestendig wonen”.

Wij reiken een brede waaier aan mogelijkheden in dienstverlening aan. Van de basisdienstverlening tot een zeer uitgebreide waaier aan bijstand (kapper, pedicure, boodschappendienst,…). Wij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Daarom bieden we ook hulp voor wie een specifieke zorg nodig heeft, gaande van verpleging tot ergotherapie en kinesitherapie.

Met al uw vragen rond wonen en zorg kan u terecht bij onze woonadviseur. Hij of zij coördineert de dienstverlening en stemt deze af op uw wensen. U houdt hierbij de touwtjes in eigen handen en beslist van welke faciliteiten en bijkomende dienstverlening u al dan niet gebruik maakt. Zo kan u hier zelfstandig blijven wonen zonder zorgen.

UITSTEKENDE LOCATIE

Dankzij onze ligging nabij de “Grote Kerk” en het groene “Tuchthuiscomplex” ligt alles op wandelafstand. Niet ver verwijderd van het centrum en toch omringd door natuur. Supermarkt Lidl ligt net om de hoek en op 100m vindt u de gezellige Grote Markt met zijn levendige winkelstraat.

Voorts vindt u het openbaar vervoer zeer nabij. De bushalte ligt namelijk aan de ingang van onze residentie en het station van Vilvoorde ligt op 600m afstand.

In het cultureel centrum, niet ver van het wooncomplex, worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Deze zijn steeds zeer toegankelijk voor ouderen en andersvaliden.

Kiezen voor Residentie Riverpark is kiezen voor een zorgeloze toekomst.

Residentie Riverpark
Tuchthuisstraat 2
1800 Vilvoorde

NIEUWTJES

Happy people

Nona

Emma

Robert

Fernand en Margeritte