OVER ‘T CONVENT

Wonen in de rust van het klooster, middenin het bruisende centrum van Halle. Residentie ’t Convent, gevestigd in het klooste van de Paters Conventuelen, waarvan Pater Pax de meest gekende was, is een unieke residentie.

Het klooster werd grondig gerenoveerd met een nieuwbouwgedeelte, verbonden door een loopbrug , met een uitstekend zicht op de prachtige kloostertuin.

40 ruime appartementen met oppervlaktes van 70 tot 100m², lichtrijk met hoge plafonds, volledig ingerichte keukens en rolstoeltoegankelijke badkamers, voorzien van alle comfort. Comfortabel en veilig wonen in een beschermd, historisch kader.

THUIS

In Residentie ’t Convent kan u volledig zelfstandig wonen maar toch deel uitmaken van een hechte leefgemeenschap. De gezellige Pax Bar met terras, de beschaduwde gaanderijen en de mooie tuin nodigen uit tot samenzijn en een fijne babbel met de buren, vrienden en familie.

In onze wellnessruimte met infraroodsauna en massagebad komt u volledig tot ontspanning. Uw conditie onderhoudt u in onze fitnessruimte, met behulp van onze beweegcoach die wekelijks langskomt.

In samenwerking met ’t Vondel worden er op geregelde basis cultuurevenementen georganiseerd. Een warme thuis waar levenscomfort primeert. Ook uw huisdier is welkom in de residentie.

DIENSTEN

In Residentie ’t Convent kan u zonder zorgen zelfstandig wonen. En toch is er steeds hulp ter beschikking. Dankzij het 24/24 noodoproepsysteem kan u met een drukknop in de woonruimte, wc, badkamer en slaapkamer steeds hulp inroepen. Dit systeem kan uitgebreid worden met een draadloze hanger of armband. Een woonadviseur staat steeds ter beschikking voor alle praktische en administratieve vragen en organiseert de dienstverlening.

De home service medewerker is makkelijk aanspreekbaar en staat in voor de noodoproepinterventie en voor het oplossen van kleine probleempjes in de appartementen , afvalverwerking, etc.

U kan in Residentie ’t Convent beroep doen op tal van extra diensten zoals bereide maaltijden in het appartement of in de bar, het onderhoud van uw flat via dienstencheques, de was en strijk, boodschappendienst, etc.

UITSTEKENDE LOCATIE

Residentie ’t Convent ligt centraal in het historisch centrum van Halle. In een autoluwe straat die de gekende Basiliekstraat verbindt met de Volpestraat.

De basiliek van Halle ligt op een paar honderd meter afstand, net als cultuurcentrum ’t Vondel. Cafés, restaurants, bakkers, beenhouwers, delicatessewinkels en supermarkten liggen op loopafstand van de residentie. De sporthal en het zwembad zijn makkelijk bereikbaar en bieden extra sportieve mogelijkheden.

In Halle, een stad op mensenmaat, is er voor ieder wat wils.

Residentie ‘T Convent
Nieuwstraat 13
1500 Halle

Happy people

Ivette en Andre

Lieve

Louisa