RESIDENTIE
VIVASSE

ASSISTENTIEWONINGEN
IN ASSE

NU TIJDELIJK INTERESSANTE INSTAPVOORWAARDEN

0491 37 28 93
info@residentievivasse.be

OVER VIVASSE

Residentie Vivasse verleent assistentiewoningen aan (actieve) senioren in een nieuwe en moderne omkadering. Comfortabel en veilig wonen vormt hierbij het uitgangspunt. Alle flats zijn afgewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen die het grootste comfort garanderen. Daarnaast is de indeling van de privatieve woongedeelten goed doordacht wat zorgt voor een intens wooncomfort. Uiteraard komen de huidige en toekomstige noden van de senioren op de eerste plaats. Hierdoor werden de flats ontworpen om net dit doel te bereiken en is Residentie Vivasse ook toegankelijk voor andersvaliden.

In het wooncomplex is het aangenaam vertoeven door meerdere gemeenschappelijke ruimtes. U kan tot rust komen in de gezellige lounge terwijl u een krant of boek leest, u informeren betreffende één van de vele geplande activiteiten of gewoon een gesprek aangaan met mederesidenten. In het restaurant met bijbehorende bar kan u dagelijks terecht voor een lekkere maaltijd en heerlijk drankje van sterrenkwaliteit.

Kortom, de flats in vivasse voldoen aan de eisen van de nieuwe generatie 65-plussers.

THUIS

Uw verblijf in Residentie Vivasse voelt net aan als uw eigen woning. Op wandelafstand van het stadscentrum blijft u steeds in het middelpunt van het leven terwijl u comfortabel en rustig vertoeft in de residentie. De andere bewoners zijn niet alleen leeftijdsgenoten maar delen ook dezelfde levensverwachting als u; maximaal genieten!

Vereenzaming krijgt daarom in Residentie Vivasse geen schijn van kans. De vele gemeenschappelijke ruimtes nodigen uit tot sociaal contact tussen mederesidenten en familie en vrienden. Gezellig samen zijn is de boodschap! Daarnaast coördineert de  woonadviseur de organisatie van verschillenden activiteiten die de sociale interactie bevorderen, zowel binnenshuis als buitenshuis.

De residentie is uitgerust met een toegangscontrolesysteem dat de veiligheid van alle bewoners waarborgt. Daarnaast zijn alle flats en gemeenschappelijke ruimtes voorzien van een oproepsysteem in geval een snelle interventie nodig is. In de flats zelf kunnen oproepen worden geplaatst vanuit de woonruimte, slaapkamer, badkamer en toilet. Zo bent u altijd zeker van snel contact.

In Residentie Vivasse wordt de overbruggingszorg gewaarborgd door dienstverlener Time for Quality. Om dit te realiseren gaan zij samenwerkingsverbanden aan met passende zorgverleners uit de regio. Zo hoeven vrienden en familie geen lange afstanden af te leggen indien tijdelijk intensieve zorgondersteuning nodig is. Indien er specifieke medische interventie is vereist, wordt meteen contact opgenomen met de huisarts en in geval van kritieke noodsituaties worden de hulpdiensten verwittigd. Hiervoor verzekeren wij een permanentie van 24u/24u.

DIENSTEN

De dienstverlening in Residentie Vivasse vertrekt vanuit de visie ‘levensbestendig wonen’. Dit wil zeggen; zorgeloos en comfortabel wonen dankzij een dienstverlening op maat.

Wij bieden een brede waaier aan formules aan; van een basisdienstverlening tot een uitgebreide all-inclusive formule. Verhuizen wordt, behoudens uitzonderlijke omstandigheden, overbodig. 

Met al uw vragen rond wonen en zorg kan u terecht bij onze woonadviseur. De woonadviseur coördineert de dienstverlening en stemt deze af op uw wensen. U houdt hierbij de touwtjes in eigen handen en beslist van welke faciliteiten en bijkomende dienstverlening u al dan niet gebruik maakt. Zo kan u hier zelfstandig blijven wonen zonder zorgen.

UITSTEKENDE LOCATIE

Residentie Vivasse ligt op wandelafstand van het centrum van Asse die bekend staat voor z’n wekelijkse markt. Makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, want de bus stopt vlak voor de deur. Leuke winkels en restaurants zijn talrijk aanwezig in de nabije buurt en bieden een leuke afwisseling van het leven in de residentie.  

De gemeente Asse heeft een verstedelijkt karakter en biedt een waaier aan activiteiten aan. Dankzij de ligging in de groene gordel zijn er ook mooie wandel- en fietsroutes te ontdekken. Voor diverse activiteiten kan u terecht in het nabijgelegen cultuurcentrum waar de gemeente regelmatig activiteiten op poten zet. In het verrassend en veelzijdig Asse valt altijd wel iets te beleven.

Residentie VIVASSE
Prieelstraat 23
1730 Asse

NIEUWTJES

Happy people

Vivasse – Ring tv publireportage

Godelieve