RESIDENTIE
HOESNAEK

ASSISTENTIEWONINGEN
IN PEPINGEN

0499 14 88 19
info@t4q.be

OVER HOESNAEK

Residentie Hoesnaek is gelegen in het landelijke Pepingen, pal in het hart van het Pajottenland. Het wooncomplex is strak en tijdloos, maar vooral rustgevend en aangenaam. 

Op een boogscheut van het vernieuwde centrum van Pepingen zijn 17 luxe appartementen uit de grond gerezen. Het resultaat is een indrukwekkend staaltje architectuur in een dito landschap. De inplanting van de gebouwen en de prachtige vergezichten laat toe optimaal te genieten van de omgeving. 

De focus bij deze assistentiewoningen ligt op comfortabel wonen in een vertrouwde omgeving. De indeling van de flats en gemeenschappelijke ruimtes in combinatie met een hoge afwerkingsgraad en uitgebreide dienstverlening dragen hier maximaal toe bij. 

Kortom, met Woonerf Hoesnaek heeft u de sleutel in eigen handen om zorgeloos en comfortabel te wonen. 

THUIS

Residentie Hoesnaek kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid die zich uit in een echte familiale sfeer. De flats zijn comfortabel, veilig en aangepast aan de huidige en toekomstige noden van 65-plussers. Kunnen genieten van privacy in uw eigen flat is steeds onze prioriteit. Doch staan wij steeds paraat; voor hulp of gewoon voor een fijne babbel.

DIENSTEN

Time for Quality verleent u toegang tot een uitgebreide service op vlak van wonen, lifestyle, dienstverlening en zorg op maat.

Alle flats zijn voorzien van een oproepsysteem dat kan gebruikt worden in elk deel van de flat. De permanentie wordt 24/24 verzekerd, zodat u ons ten alle tijde kan bereiken. 

In Residentie Hoesnaek wordt ook de overbruggingszorg gewaarborgd door de dienstverlener Time for Quality. Daarnaast zijn de dagelijkse binnens- en buitenshuis activiteiten een moment waar menig bewoner naar uitkijkt. Het complex beschikt ook over een fitnessruimte, bibliotheek en krantenhoek en een gezellige bar met panoramisch uitzicht.

UITSTEKENDE LOCATIE

Mooie vierkantshoeves, kerken en kapelletjes sieren het glooiende landschap van Pepingen. Landelijk wonen met de troeven van een stad maakt van Residentie Hoesnaek een exclusiviteit.

Het centrum van Pepingen bevindt zich op wandelafstand. Hier vindt u tal van winkels en horecazaken. De mooie bedevaartstad Halle ligt op slechts 15 minuten met het openbaar vervoer, shuttledienst of met de eigen wagen. 

Wie graag geniet van de natuur vindt hier ook zijn gading. Zowel met de fiets als te voet kan u makkelijk aansluiten op de knooppuntroutes. Deze nemen u mee door de rijke natuur van het mooie Pajottenland.

Residentie Hoesnaek
Hoesnaek 29
1670 Pepingen

NIEUWTJES

Happy people

Julien

Suzanne