RESIDENTIE
DE DRUIVELAAR

ASSISTENTIEWONINGEN
IN OVERIJSE

0478 49 42 45
info@residentiededruivelaar.be

OVER DE DRUIVELAAR

Wonen in Residentie De Druivelaar betekent wonen op uitzonderlijk niveau.
De Druivelaar situeert zich vlakbij het gezellige centrum van Overijse en
biedt assistentiewoningen aan senioren en mensen van alle leeftijden met een beperking.

Hier is iedereen welkom die zelfstandig wil wonen maar een helpende hand kan gebruiken.

THUIS

De flats zijn ingedeeld met oog op intens wooncomfort en veilig wonen. De ruimtes zijn aangepast aan uw huidige en toekomstige noden en voldoen aan de eisen van de nieuwe generatie 65-plussers. Onze bewoners zijn meer dan buren alleen. In De Druivelaar ontstaan vriendschappen voor het leven. Dankzij het familiale karakter van Residentie De Druivelaar voelt iedereen zich hier thuis, binnen één grote familie.

In de residentie kan u gebruik maken van meerdere gemeenschappelijke ruimtes. Tijdens de zomer of bij mooie dagen is het aangenaam vertoeven in de tuin met petanquebaan en terras. Het gezellige clubhouse biedt tal van mogelijkheden, u kan er rustig een boek lezen, samenzijn met bewoners, familie en vrienden. Een drankje aan de bar, een spelletje biljart, samen naar de druivencours kijken… De lijst met faciliteiten is eindeloos.

DIENSTEN

In Residentie De Druivelaar wordt voor u gezorgd, indien u dat wil tenminste.
Wij bieden een brede waaier van diensten aan, van standaard basisdienstverlening tot een zeer uitgebreide all-inclusive formule. Ook wie zorg nodig heeft kan bij ons terecht.

Verhuizen wordt, behoudens uitzonderlijke omstandigheden, overbodig.
Met al uw vragen rond wonen en zorg kan u terecht bij de woonadviseur.
Die coördineert de dienstverlening en stemt deze af op uw wensen.
U houdt hierbij de regie in eigen handen, u beslist over welke faciliteiten en bijkomende dienstverlening u gebruik maakt.

UITSTEKENDE LOCATIE

Residentie De Druivelaar is een pareltje gelegen in de Druivenstreek, nabij het centrum van Overijse. Elk jaar geniet u van de Druivenfeesten en passeert de bekende druivenstoet vlak voor de deur. Van hieruit kan u prachtig wandelen en fietsen in het Zoniënwoud, en proeven van de heerlijke tafeldruif. Het centrum van Overijse ligt vlakbij en biedt gezellige restaurants en winkeltjes. Ook grote warenhuizen zijn in de nabije omgeving gelegen. De bus stopt vlak voor de deur, ideaal voor wie graag eens op stap gaat of wiens vrienden en familie gebruik maken van het openbaar vervoer.

Overijse is een bruisende gemeente, het hele jaar door staan socio-culturele activiteiten op het programma. Er valt altijd iets te beleven.

Residentie De Druivelaar
Brusselsesteenweg 133
3090 Overijse

NIEUWTJES

Happy people

Lilianne

William

Johan