EEN NIEUWE BENADERING VAN WONEN VOOR DE 65-PLUSSER

Time for Quality bundelt zijn jarenlange ervaring in de dienst- en zorgverlening met een nieuwe benadering van wonen. Wij zoeken steeds naar woongelegenheden met een unieke of centrale ligging. Bij de bouw en inrichting besteden we specifieke aandacht aan de toegankelijkheid en het gebruikscomfort. Wij streven naar een comfortabele woonomgeving waar elke 65-plusser onafhankelijk en zelfstandig kan wonen.

COMFORTABEL EN ZORGELOOS WONEN

Time for Quality streeft naar kwaliteitsvol, comfortabel en zorgeloos wonen voor de 65-plusser. Time for Quality beheert haar residenties vanuit de visie “levensbestendig wonen” en biedt een uitgebreide service op vlak van wonen, lifestyle, dienstverlening en zorg op maat.
Wonen met Time for Quality is kiezen voor een zekere levensstijl. Dankzij onze dienstverlening op maat kan u in de flat blijven wonen, ook indien u later meer zorg nodig heeft. Verhuizen wordt overbodig!

T4Q-TEAM

Time for Quality beschikt over een team van dynamische en gedreven medewerkers met specialisaties op volgende terreinen:

  • Wetgeving en regelgeving
  • Projectbegeleiding
  • Design en inrichting
  • Commercieel beleid
  • Klantenrelaties, competentie woonadviseurs en woonconsulenten

Met dienstverlener Time for Quality heeft u ervaring in huis.
Dienst- en zorgverlening worden naadloos geïmplementeerd in een nieuwe benadering van wonen voor de 65-plusser. Bent u op zoek naar de dienstverlener die het verschil maakt, contacteer ons vrijblijvend.